Meny
Søg

Boligjægerservice

Casa Bel Sole - jeg er din private boligjæger i Italien
Gabriella ChowDette er en skræddersyet løsning for den, der ikke har tid eller mulighed for selv at rejse rundt i Italien på jagt efter drømmehuset eller til at søge efter ejendomme i på nettet. Overlad opgaven til os. Du behøver blot at fortælle, hvad du ønsker, så tager vi os af resten. Du kan slappe af og koncentrere dig om dit arbejde og din familie eller hvad du ellers er optaget af, mens vi gør det vi er bedst til – at finde den perfekte ejendom til vore kunder. Fortæl os hvad du ønsker her.

Fortæl os hvad du ønsker her.

Hvordan arbejder vi?
Med udgangspunkt i dine ønsker, danner vi os et billede af, hvilken type bolig, arkitektur, livsstil og geografisk område du kunne tænke dig. Sammen diskuterer vi de vigtigste kriteria for dig; så som f.eks. nærhed til skole, offentlig transport, beliggenheden til den nærmeste lufthavn, kulturelle tilbud osv.

• Vi bliver enig om et budget. Vi respekterer dit budget og vil aldrig prøve at presse det op.
• Vi begynder at lede efter noget passende til dig og vi vil holde dig løbende orienteret om forløbet.
• På et nærmere fastsat tidspunkt, præsenterer vi dig for en liste over boliger. Denne proces kan godt tage op til seks måneder, før vi har fundet en, eller flere, passende boliger til dig. 
• Når du har valgt de ejendomme, du ønsker at se nærmere på, arrangerer vi en fremvisningstur.
• Den lokale "Case e Houses" ejendomsmægler foretager alle forhandlinger i forbindelse med den udvalgte ejendom og laver aftale med Notaren omkring overtagelsen af boligen, så overtagelsen sker på en ordentlig og tryg måde. 
• Mod et mindre honorar, kan vi være behjælpelige med at finde en lokal bank og hjælpe dig med at åbne en bankkonto.
• Vi bistår med selve indflytningsprocessen: Koordinerer praktiske ting som tilkobling af gas, elektricitet og telefon-/internet m.v.
• Vi introducerer dig overfor de nødvendige institutioner, som f.eks. skoler, hvis det er nødvendigt. 

Ønsker du at købe for at udleje eller videresælge?
• Hvis du ønsker at købe en bolig med udleje for øje, eller sælge den videre med fortjeneste, vil den lokale "Case e Houses" ejendomsmægler kunne rådgive dig omkring udbedringer, du bør iværksætte, samt markedsføring af ejendommen således, at den opnår sit optimale markedspotentiale. 
• Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst kan præsentere boligen for potentielle lejere, eller købere, for at opnå maksimal opmærksomhed og effekt.
• Vi har et stort og bredt netværk af kontakter indenfor ejendomsmarkedet i Italien. Den lokale "Case e Houses" mægler ved, hvor højt, der er til loftet under forhandlinger og du har således en stor chance for at opnå en realistisk pris. 

Pris
Efter en indledende og afklarende samtale vil vi efterfølgende vende tilbage med et pristilbud baseret på, hvilke ydelser og service, du ønsker.

Vennlig hilsen
Gabriella Chow

Andre Tjenester

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien