Meny
Søg

Købe eller leje bolig i Italien – spørg Casa Bel Sole

Casa Bel Sole har kontakt til "Case e Houses" i Italien. "Case e Houses" er en sammenslutning af ejendomsmæglere i Italien, der hovedsagligt dækker Nord- og Centralitalien, med et meget højt fælles værdigrundlag. Dvs. holdninger, som alle mæglerne har forpligtiget sig til at handle ud fra. Ansvarlighed og respekt overfor hinanden og kunderne ved at opføre sig etisk korrekt og med en høj moral. Alle ejendomsmæglerne er medlemmer af FIAIP,  der er Ejendomsmæglerforeningen i Italien.

Casa Bel Sole skaffer kontakt til boliger til salg i Italien, som f.eks. villaer, lejligheder, landhuse og andre ejendomme, som f.eks. Bed & Breakfast. Udover at skaffe kontakt til boliger til salg, skaffer vi også feriehuse i Italien til udleje. Vi har et indgående kendskab til Italien, italiensk kultur, sprog og ejendomsmarked. Vi har fokus på dine ønsker og behov, hvad enten du ønsker at købe en fritidsbolig eller at leje et feriehus. 

Vi har kontakt til et stort udvalg af ejendomme i flere prisklasser i bl.a. Toscana, Umbrien, Lazio og Abruzzo. Vælg mellem villaer, landhuse, lejligheder og historiske ejendomme.

Italiensspecialisten Casa bel Sole – vi hjælper dig med at finde din drømmebolig!

Gårdshus Toskana

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien