Meny
Søg

Campania

Campania er en region I det sydlige Italien, der grænser op til Lazio i nordvest, Molise I nord, Apulia mod nordøst, Basilicata mod øst og det Thyrrenske Hav mod vest. Baglandet er hovedsageligt bjergrigt med uregelmæssige klippefremspring kombineret med plateauer og dale. Udenfor Napoli og Salerno ligger de spektakulære og fortryllende øer, Capri, Ischia og Procida.

Campania har store kulturrigdomme, specielt hvad angår musik, gastronomi, arkitektur, arkæologiske- og forhistoriske steder som for eksempel Pompeji, Herculaneum og Paestum. Den rige nature har gjort især Amalfikysten, Vesuvio og Capri til meget attraktive turistområder.

Positano, Amalfi kysten

Napoli er hovedstad I Campania. Af andre vigtige byer kan nævnes Caserta, Benevento, Salerno og Avellino. Gennem det meste af sin historie har Campania været centrum for den vestlige civilisations mest betydningsfulde kulturer. Området var koloniseret af grækerne og var en del det græske imperium Magna Graecia eller Store Grækenland indtil den romerske republik blev dominerende. Gennem den romerske periode var området højt respekteret, som et meget kulturelt sted. I middelalderen havde området mange hertug- og fyrstedømmer.

I dag er Campania et meget vigtigt og yderst populært rejsemål, til trods for en høj arbejdsløshed og stor kriminalitet. Dette skræmmer tilsyneladne ikke besøgende væk fra denne smukke region.

Regionen har over 5,8 millioner indbyggere; mere end halvdelen af disse bor I Napoli-provinsen, hvor befolkningstætheden er 2626 indbyggere pr km2!

Klimaet er typisk mediterransk langs kysten, mens baglandet har kontinentalt klima med lave vintertemperaturer. 51% af området er højfjelds, 34% bjerge og de resterende 15% er sletter. Der er mange jordskælv i området.

Leder du efter fritidsbolig i Campania? Brug søgemenuen til højre eller kortet til venstre og søg på fritidsboliger så som landhuse, villaer og lejligheder i Campania.

Casa Bel Sole – Italiensspecialisten
 

 

Læs mere om regionerne Toscana , Umbrien , Abruzzo , Lazio og Campania

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien