Meny
Søg

Om Toscana

Toscana er muligvis Italiens mest populære region, kendt for sit maleriske landskab og utallige pittoreske og historiske landsbyer og byer. I disse smukke og mange steder landlige omgivelser finder du flere særegne ejendomme, det være sig charmerende landhuse på store grunde med cypresser, oliventræer og vinranker til lejligheder i historiske bygninger.

I nord grænser Toscana op til Liguria og Emilia-Romagna, i øst til Marche og Umbrien og i syd til Lazio. Toscana dækker et areal på ca. 23.000 km² og har ca. 3,6 millioner indbyggere. Hovedbyen er Firenze, der ligger i den nordlige del af regionen og har international lufthavn med afgange til og fra Skandinavien. Firenze er en utømmelig skattekiste, specielt for kunst- og kultur interesserede. Byen regnes for renæssancens fødested og her findes seværdigheder som Santa Maria del Fiore katedralen, Uffizi-galleriet, Ponte Vecchio broen, Palazzo Pitti med den unikke middelalderby Siena, Grosseto og den tidligere kurbadeby Lucca.

Selv om de fleste muligvis forbinder Toscana med bølgende enge og bjergtoppe overstrøet med cyprestræer findes her faktisk også kyststrækning. Den vestlige del af Toscana vender ud mod Det Liguriske Hav og her finder vi badedestinationer som Viareggio, Golfo di Baratti, San Vincenzo, Marina di Bibbona og Castiglioncello. Mellem Livorno og La Spezia ligger alenlange strandområder, hvor restauranter, hoteller og strandpromenader flyder sammen. Italienerne er også glade for sol og strand, så her kan blive temmelig fyldt, specielt i weekender og feriemåneden august.

Selv om vi gerne besøger kysten og storbyer som Firenze, Pisa, Siena og Grosseto, er det de mindre steder som Val d’ Orcia, San Casciano dei Bagni, Radicofani, Pienza, Montepulciano, Castiglion d’Orcia, San Quirico d’Orcia og Val di Chiana (inklusiv Cetona, Chiusi, Sarteano, Chianciano Terme), som appellerer til dem vil købe ejendom i Toscana.

Er du på udkig efter fritidsbolig i Toscana? Brug søgemenuen eller kortet til venstre og søg på fritidsboliger så som landhuse, villaer, lejligheder og historiske bygninger i Toscana


Casa Bel Sole – Italiensspecialisten

 

 

Solnedgang over Toscanas bølgende landskab.

Læs mere om regionerne Toscana , Umbrien , Abruzzo , Lazio og Campania

 

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien