Meny
Søg

Om Abruzzo

Abruzzo er en bjergrig region, der ligger på østsiden af Italien ud mod Middelhavet, næsten på højde med Rom. Regionen er som Marche-regionen relativ ukendt for skandinaver og andre tilrejsende. Når man ser på, hvad både Abruzzo og Marche byder på, tror vi på, at det kun er et spørgsmål om tid før folk får øjnene op for denne del af Italien. Abruzzo, som er Italiens mindste region, kan prale af en næsten uendelig bred sandstrand ved Adriaterhavskysten og er desuden den region i Italien, hvor livsstil og traditioner har ændret sig mindst de sidste århundreder.

Abruzzo har hyggelige og historiske landsbyer og lidt større byer som Pescara, L’Aquila, Teramo og Chieti. Regionen har flere gamle, interessante klostre, blandt andet i den flotte Aternodal ca. 12 km fra Abruzzos hovedby L’Aquila. I baglandet er der bjerge og flere nationalparker med tæt skov, blomsterenge, golde højfjeldsplateauer og snedækkede tinder. Abruzzo har også rigtig gode alpinbakker og nationalparker, fx. Gran Sasso, der er populære rejse- og udflugtsmål for bjergklatrere, vandrere og andre naturinteresserede. Langs kysten ligger badebyer som Vasto, Silvi Marina, Giulianova, Pineto og Martinsicuro på rad og række. Ligesom i Toscana har også Abruzzo bølgende bakker og højdedrag før landskabet glider over i åbne sletter langs kysten.

Foruden sandstrandene og naturen, som kan minde en del om fx. Norges varierede natur, er noget af det bedste ved Abruzzo muligvis stilheden og fraværet af de store turisthober. I Abruzzo føler man virkelig, at man er i Italien og når strandene fyldes op, specielt i august måned, er det først og fremmest af italienske familier.

Det er og værd at bemærke, at Abruzzo stadig får mere og mere opmærksomhed for sin vinproduktion. I de seneste år er der kommet stadig flere vine i topklasse fra området. Abruzzos beliggenhed kun 2,5 time med bil fra Rom, konkurrencedygtige priser på ejendom samt de brede og nærmest uendelige strande gør regionen til et utroligt attraktivt sted at købe bolig.

Leder du efter fritidsejendom i Abruzzo? Brug søgemenuen til højre eller kortet til venstre og søg på fritidsboliger så som landhuse, villaer og lejligheder i Abruzzo.

Casa Bel Sole – Italiensspecialisten

 

 

Læs mere om regionerne Toscana , Umbrien , Abruzzo , Lazio og Campania

 

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien