Meny
Søg

Købe bolig i Italien

Hvorfor købe bolig i Italien?
• "Case e Houses", som vi har kontakt til, tilbyder et stort og varieret udvalg af ejendomme
• Veletableret og populært land, stabilt marked
• EU-medlem
• Velfungerende infrastruktur
• Behageligt Middelhavsklima
• Livstil (dejlig mad og god vin)

Ejendomsporteføljen
De fleste af de ejendomme, vi skaffer kontakt til, ligger hovedsagligt i Nord- og Centralitalien (nord for Rom), men det kan godt forekomme, at vi kan skaffe kontakt til boliger i andre dele af landet. Brug søgefunktionen til højre for at se udbuddet af ejendomme til salg i Italien, som vi kan skaffe kontakt til via vore lokale samarbejdspartnere.

Finder du ikke det, du leder efter her på vores hjemmeside, eller har du ikke har tid til at surfe rundt, så ring bare til os eller udfyld nedenstående skema på Boligjægerservice. Så vil vi foreslå nogle ejendomme, der matcher dine ønsker. Ønsker du at inspicere de ejendomme, som du har udvalgt, kan vi også følge med som guide, mod et honorar, og introducere dig til det område, som du er interesseret i og hjælpe dig med at lære det nærmere at kende og samtidigt se nærmere på nogle andre praktiske ting i forbindelse med et eventuelt køb og overtagelse af en ejendom i Italien.

Læs mer om købsprocessen 
 

Livsstil Italia

Købsprocessen 

Når du har besluttet dig for, hvilke ejendomme, du ønsker at besigtige, kontakter du os - og herefter foregår det normalt som følger:

1) Du fortæller os, hvilke boliger du vil se og hvilke datoer, det passer dig at rejse til Italien. Vor lokale samarbejdspartner kontakter husejerne og aftaler tid til fremvisning. Hvis ejendommene, du ønsker at se, ligger langt fra hinanden, vil du ikke kunne nå at se alle på én dag. Nogle gange kan man kun nå at se et par ejendomme på én dag alt afhængig af beliggenheden. Ligger ejendommene ikke så langt fra hinanden, vil du i nogle tilfælde nå at kunne se op til fem på én dag. Vi anbefaler, at du giver dig god tid til at se de enkelte ejendomme, så du kan danne dig et indtryk af, hvordan det vil være at bo der. Noter fordele og ulemper ved stedet osv. Hvis du slet ikke bryder dig om en ejendom under fremvisningen, er det helt i orden at sige det, så du ikke bruger tid på noget, der ikke vil være relevant. 

Efter endt rundvisning ønsker du måske at se et par af ejendommene igen. Vi anbefaler også, at du udforsker området, hvor en ejendom, der kan være aktuel, ligger, da det jo har stor betydning for, hvordan du vil trives der. Således kan en fremvisningstur hurtigt komme til at vare 3-4 dage.

Du skal selv bestille og betale din fremvisningstur. Den lokale "Case e Houses" mægler vil kunne være behjælpelig med at anbefale et hotel, der ligger praktisk til i forhold til de udvalgte ejendomme.

2) Når du har bestemt dig for en ejendom, som du ønsker at købe, udarbejdes der et Købstilbud (Proposta d'Acquisto) *) som indeholder:

  • den pris du tilbyder for køb af boligen
  • alle betingelser for købet
  • dato for Forhåndsaftalen om køb af ejendommen (Compromesso)  
  • dato for underskrivelse og overdragelse af Skødet (Atto di Compravendita)  

*) Du underskriver Købstilbudet og det fremlægges for sælger, der også skal underskrive. Hvis sælger ikke er enig i prisen, skriver han/hun sin pris i et  vedlæg til Købstilbudet, der sendes frem og tilbage mellem køber og sælger, indtil der er opnået enighed om prisen for ejendommen. Herefter udgør Købstilbuddet, Købskontrakten og er juridisk bindende for begge parter, når sælger har bekræftet at have modtaget depositum og udstedt kvittering herfor til køber.  

3) Når Købstilbudet er endeligt betaler du et depositum, normalt €5000, til sælger inden 10 dage (1).

4) Forhåndsaftalen underskrives, normalt indenfor en måned efter at Købstilbudet er underskrevet. Du betaler nu 20-30 % af boligens totalpris (1) til mægleren på en spærret konto.

5) Underskrivelse og overdragelse af Skødet sker normalt senest 4 måneder efter at Forhåndsaftalen er underskrevet. Det udestående beløb betales nu til sælger.

(1)Alle beløb betales med italienske bankchecks, udskrevet af en italiensk bank. Vi hjælper dig med at åbne en italiensk bankkonto og med at få et “Codice Fiscale” (cpr-nr.) efter at Købstilbudet er underskrevet. Procentandelen du betaler ved underskrivelsen af Forhåndsaftalen kan variere og tidsrammerne er som regel fleksible, men disse ting vil være specificerede i Købstilbuddet (Købeskontrakten), som underskrives i begyndelsen af processen.

Vi anbefaler alle vores kunder at benytte en uafhængig advokat (ekspert i italiensk lovgivning) til at gå igennem alle dokumenter omkring købet, helt fra Købstilbuddet.

Venligst kontakt os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.  
 

Køb bolig i Italien

Form Kjøp Leie
Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien