Meny
Søg

Historiske Ejendomme

Mange af ejendommene, som vi skaffer kontakt til, er enten historiske bygninger eller lejligheder beliggende i historiske bygninger.
Der er tale om huse med sjæl og de repræsenterer en del af den italienske historie. Nogle af de historiske bygninger er bl.a. beliggende i Città della Pieve, Pienza, Cetona, San Casciano di Bagni, Asciano, Montalcino, Sarteano og Radicofani.


Du kan finde flere historiske ejendomme i hhv. Umbrien og Toscana ved at bruge søgefunktionen.

Nedenfor viser vi en historisk ejendom i Toskana som et eksempel: 

Castello Due
Huset ligger i Podenzana på grænsen mellem Toskana og Ligurien 
- se kort
COD. cbcd000001

Pris: EUR 1.000.000
BOLIG AREAL: 300.00 kvm     
GRUNDAREAL: 3500 kvm


 

Beliggenhed
Ejendommen ligger helt ugenert med en unik beliggenhed for fødderne af Castello Podenzana, som idag er ubeboet. Det blev påbegyndt i 1024. Ejendommen var oprindelig de 4 tjenerboliger, der tilhørte slottet, som idag er bygget sammen til et etplanshus på over 300 m2 med ialt 7 terrasser, swimmingpool, grovkøkken, centralvarme (solpanel og gas), 3 badeværelser/WC, 5 soveværelser med plads til 12 personer. En Cantina, der er indrettet som vinkælder med siddepladser til 15-18 personer. WiFi. TV og radio. Bilvej og parkering ved porten (hovedindgangen). Grund
på 3500 m2 med oliven, citroner, vindruer, mandler og abrikoser. 

Ejendommen ligger i Podenzana kommune, på grænsen mellem Toskana og Ligurien, 300 m.o.h. og 150 meter over byen Aulla i Magradalen og med udsigt til La Spezia og Cinque Terre, havet i det fjerne og bjergene. Regionen er fuld af historie med hele 24 slotte! Den gamle vandrevej fra Rom til Canterbury, Via Francigena, går gennem byen Aulla. Der er ikke mange turister i dette område. Lokalbefolkningen er meget positive og venlige. Der findes en enorm naturpark (Garfagnana) i nærheden. Dagsture til hele Toskana og Ligurien med de historiske byer så som Firenze, Lucca, Pisa og Bologna. 

I højdedraget Podenzana ligger der 7 restauranter; hvoraf 4 af disse er indenfor gåafstand. Alle rigtige gode med lokale specialiteter. Buon appetito!

Faciliteter
Metertykke stenvægge er grunden til, at air condition overflødig. Udendørs swimming pool i tilknytning til den overbyggede terrasse. Udendørs grovkøkken og køkken med al nødvendig udstyr. Store lyse værelser. 5 soveværelser og ialt 3 badeværelser: Et hovedbadeværelse med badekar og 2 mindre badeværelser med bruser. Vaskeafdeling, en slags bryggers, med både vaskemaskine og tørretrommel. To indendørs brændeovne og en udendørs brændeovn til eventuelle kølige aftener. Store terrasser; heriblandt to overdækkede terrasser. Cantina'en er rustikt indrettet med et 4,5 meter langt egetræsbord, hvor der er plads til 15-18 personer. Vinkælder med smedejernsport.  Trapperne er hugget ud i klippen. 

Tjenestestab, der består af 2 vaskehjælp, en vagtmester, en poolmand og en gartner. Alle kan overtages til en rimelig timeløn. (Denne omkostning bliver dækket ind via udlejningen).  

Mulig udnyttelse
Ejendommen er meget attraktiv på udlejemarkedet. Stedet byder på gode pladsforhold, så man ikke går op og ned ad hinanden. Med så god plads kan man sagtens samle familien til en uges fælles ferie. Det kan sagtens lade sig gøre indenfor prisen på et weekendophold på et hotel i Danmark. Fortsætter udlejningen som hidtil, vil ejendommen i praksis være "gratis" efter 20 års udleje.

Se  flere bilder
Se kort

Køb bolig i Italien

Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien