Meny
Søg

Lazio

Lazio er regionen, der ligger omkring den fænomenale by Rom. Roms attraktioner og seværdigheder overskygger for en stor del Lazios, der ofte er ukendte både for udlændinge og italienerne selv. Netop dette er en af fordelene ved Lazio: der er næsten ingen turistbusser eller souvenirbutikker og den lokale befolkning er oprigtig venlige og imødekommende. Til trods for at regionen har en enorm kulturrigdom og vigtige arkæologiske seværdigheder, så har den formået at forblive stort set uforandret og uberørt af den moderne udvikling.

Lazio er beliggende i det centrale Italien og er omgivet af Toscana, Umbrien og Marche mod nord, Abruzzo mod øst, Campania mod syd og det Tyrrhenske Hav mod vest. Lazio er en af de mest varierede og afvekslende regioner i Italien både geografisk, kulturelt og økonomisk. Fra Appenniner bjergene i øst kommer man igennem skovklædte bjergegne, dale og vulkan-søer, vinmarker og olivenlunde på vej ned mod det mere flade landskab med sandstrande langs kysten ved det Tyrrhenske hav.

Gaeta, Lazio

Lazio består, udover Rom, der er den kulturelle og politiske hovedstad, af de mest smukke og fredfyldte bjergskråninger fyldt med små landsbyer på  bjergtoppene. Langs kysten, specielt syd for Rom, finder du bedårende badeferie ressorts og landsbyer som San Felice Cicero, Sperlonga, Terracina Mare, Gaeta og Pontine øerne

Lazios befolkningstæthed variere fra 765 indbyggere pr. km2  omkring Rom til mindre end 60 indbyggere pr km2 i Rieti provinsen (tal fra 2008). Den gennemsnitlige befolkningstæthed i Lazio-regionen er 326 indbyggere pr km2, hvilket er det tredje højeste blandt de italienske regioner efter Campania og Lambardiet. I 2006 estimerede det Italienske Institut for Statistik ISTAT at Lazio huser 275.065 udenlandsk-fødte immigranter, hvilket svarer til 5,2 % af regionen totale indbyggertal.

Er du på jagt efter fritidsbolig i Lazio? Brug søgemenuen til højre eller kortet til venstre og søg på fritidsboliger så som landhuse, villaer og lejligheder i Lazio.


Casa Bel Sole – Italiensspecialisten


Læs mere om regionerne Toscana , Umbrien , Abruzzo , Lazio og Campania


 

Køb bolig i Italien

Form Kjøp Leie
Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, afgifter og honorarer, hvilket udgør ca. 8-12 % af boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscana Umbrien Abruzzo Piemonte Lombardiet Fruilien Marche Molise Puglia Calabrien Sicilien Sardinien Ligurien