Meny
Søk

Toscana

Toscana er Italias mest populære region blant utelendinger som kjøper fritidseiendom i Italia Fylket er kjent for sitt maleriske landskap og tallrike pittoreske og historiske landsbyer og byer. I disse vakre og mange steder landlige omgivelser finner vi flere særegne eiendommer, det være seg sjarmerende gårdshus på store tomter med sypresser, oliventrær og vinranker, til leiligheter i historiske bygninger.

I nord grenser Toscana til Liguria og Emilia-Romagna, i øst til Marche og Umbria og i sør til Lazio. Toscana dekker et areal på ca. 23 000 km² og har rundt 3,6 millioner innbyggere. Hovedbyen er Firenze, som ligger i den nordlige delen av regionen og har en internasjonal flyplass med blant annet ankomst og avganger til Skandinavia. Firenze er en utømmelig skattekiste, spesielt for kunst- og kulturinteresserte, byen regnes som renessansens fødested og her finnes severdigheter som Santa Maria del Fiore katedralen, Uffizi-galleriet, Ponte Vecchio broen, Palazzo Pitti med sin unike kunstsamling og mye, mye mer. Andre spennende byer i Toscana er Pisa med sitt skjeve tårn, middelalderbyen Siena, Grosseto og den tidligere kurbadbyen Lucca.

Selv om de fleste av oss kanskje forbinder Toscana med bølgende enger og åser overstrødd med sypresstrær, finnes her faktisk også en kyst. Den vestlige del av Toscana vender ut mot Det liguriske hav og her finner vi badesteder som Viareggio, Golfo di Baratti, San Vincenzo, Marina di Bibbona og Castiglioncello. Mellom Livorno og La Spezia ligger milelange strandområder hvor restauranter, hoteller og strandpromenader går i ett. Italienerne er også glade i sol og strand og her kan bli temmelig fullt, spesielt i helger og i feriemåneden august.

Selv om vi gjerne besøker kysten og storbyer som Firenze, Pisa, Siena og Grosseto, er det de mindre steder, som Val d’ Orcia, San Casciano dei Bagni, Radicofani, Pienza, Montepulciano, Castiglion d’Orcia, San Quirico d’Orcia og Val di Chiana (inkludert Cetona, Chiusi, Sarteano, Chianciano Terme) som appellerer til de vil kjøpe fritidseiendom i Toscana.

 

Ser du etter fritidseiendom i Toscana? Bruk søkemenyen eller kartet til venstre og søk på boliger som gårdshus, villaer, leiligheter og historiske eiendommer i Toscana.

Casa Bel Sole - Italiaspesialisten

 

 

Solnedgang over det Toskanas bølgende åser

 Les mer om regionene Toscana , Umbria , Abruzzo , Lazio og Campania.

 

 

 

"Montepulciano"

 

 

 

 

TYPE: Historiske eiendommer  
BOLIG AREAL: 187.00 kvm  
 TOMTE AREAL: 0.00 ha  

 

COD. apdt000018  TUSCANY - Montepulciano (Siena)  € Pris på forespørsel

 

Montepulciano TYPE: Historiske eiendommer BOLIG AREAL: 187.00 kvm TOMTE AREAL: 0.00 ha COD. apdt000018 TUSCANY - Montepulciano (Siena) Pris p foresprsel

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria