Meny
Søk

Jeg er din private husjeger i Italia

Gabriella Chow - din husjeger i Italia
Husjegerservice er en skreddersydd løsning for deg som skal kjøpe bolig, men som ikke har tid eller ork til selv å reise rundt i Italia på jakt etter drømmehuset eller søke opp eiendommer i databaser. Overlat oppgaven til oss.
Du trenger kun å fortelle hva du ønsker så tar vi oss av resten. Du kan slappe av og konsentrere deg om din jobb og familie, eller hva du ellers er opptatt med, mens vi gjør det vi er best til – å finne den optimale eiendom for våre kunder. Fortell oss hva du ønsker av boligen du skal kjøpe her.

Hvordan jobber en husjeger?
Ut fra hva hvilke ønsker du har for boligen du vil kjøpe, bygger vi oss et bilde av hvilken type bolig, arkitektur, livsstil og geografisk område du foretrekker. Vi diskuterer de viktigste kriteria, som for eksempel skoler, lokal transport, flyplasser, sosiale- og kulturelle tilbud.


• Vi blir enig om et budsjett. Vi respekterer ditt budsjett og vil aldri prøve å skyve det oppover.
• Vi begynner søket og oppdaterer deg regelmessig på framgangen.
• Vi presenterer deg for en utvalgt liste av boliger – en prosess som kan ta opp til seks måneder før en passende eiendom er funnet.
• Når du har valgt ut noen eiendommer du vil se nærmere på, tar vi deg med på visning til disse.
• Når du har bestemt hvilken bolig du vil kjøpe tar vi oss av alle forhandlinger for den utvalgte eiendom og skaffer de fagpersoner som er viktig for at kjøpet og overtagelsen skal skje på en ordentlig og trygg måte.
• Vi hjelper med å finne en lokal bank hvis du ønsker å finansiere kjøpet via en italiensk bank, samt å få åpnet en egen bankkonto.
• Vi bistår med innflyttingsprosessen, koordinerer praktiske ting som gass, elektrisitet og telefon-/internett tilkobling.
• Vi hjelper deg til å integreres på ditt nye sted ved å introdusere deg til de lokale fasiliteter og de nødvendige institusjoner.


Ønsker du å kjøpe for å leie ut eller selge videre?
• Hvis du ønsker å kjøpe for å leie ut eller å selge videre med fortjeneste, gir vi deg råd om hvordan du best kan renovere og markedsføre eiendommen slik at den oppnår sitt optimale markedspotensiale.
• Vi gir råd om hvordan du best kan presentere boligen for potensielle leietagere eller kjøpere for å oppnå maksimal oppmerksomhet og effekt.
• Du kan stole på vår kjennskap til den gjeldende markedssituasjon og lokal innsikt når vi forhandler på dine vegne og til fordel for deg.
• Vi har et stort og bredt nettverk av kontakter innen eiendomsmarkedet i Italia. Vi vet hvor stort rom det er for forhandlinger og har dermed stor sjanse for å oppnå en realistisk pris. Vi jobber kun for deg, og har som mål å sikre deg den best mulige pris til enhver tid. Vårt rykte er vår framtid.

Pris
Etter en innledende og avklarende samtale kommer vi med et prisoverslag til deg basert på hvilke tjenester og service du ønsker.

Ta kontakt så gjør jeg jobben for deg.

Hilsen husjeger
Gabriella Chow

Andre Tjenester

  

Fortell oss hva du søker ved å svare på spørsmålene under

1. I hvilket område ønsker du bolig?

2. Søker du villa / gårdshus / leilighet / historiske bygning / annet:

3. Hvor stor bolig (m2) ønsker du?

4. Hvor stor tomt (m2) ønsker du?

5. Minimum antall soverom:

6. Minimum antall bad:

7. Ønsker du utendørs basseng?

8. Andre ting som er viktige for deg:

9. Budsjett  (NOK):

10. Navn:

11. Kontakttelefon: (Landskode + telefonnummer)

12. E-postadresse:


Captcha image

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria