Meny
Søk

Lazio

Lazio er fylket hvor du finner Roma. De fleste som besøker Lazio, reiser til Roma, noe som gjør at resten av Lazio forblir ukjent, både for besøkende utlendinger og italienere. For mange er dette er en av fordelene ved Lazio – det finnes nesten ikke en eneste turistbuss eller suvenirbutikk når du kommer utenfor Roma. Lokalbefolkningen er også genuint vennlige og gjestfrie når man kommer utenfor storbyen. Selv om fylket også utenfor Roma har et utall av kulturelle og arkeologiske attraksjoner, forblir de fleste steder for det meste uberørt og forbigått av den moderne utviklingen.

Lazio, som ligger cirka midt i Italia, grenser til Toscana, Umbria og Marche i nord, Abruzzo i øst, Campania i sør, og til Det Tyrrenske hav i vest. Lazio er en av de mest varierte regioner i Italia, geografisk, kulturelt og økonomisk. Lengst i øst ligger den høyreiste Apennine fjellkjeden, landskapet går så over i skogkledde åser og daler, vulkanske innsjøer, vinmarker og olivenlunder før man kommer ned til slettene i vest og til sandstrendene ved den tyrrenske kyst.

Gaeta, Lazio

Ser vi bort fra Roma, den kulturelle og politiske hovedstaden i fylket, består Lazio av et vakkert og fredfylt landskap med små, trivelige landsbyer som nærmest ligger drapert over høydedragene i landskapet. Langs kysten, særlig sør for Roma, ligger sjarmerende landsbyer og badesteder som San Felice Cicero, Sperlonga, Terracina Mare, Gaeta og Pontine øyene.

Lazios befolkningstetthet ligger mellom 765 innbyggere per km2 i Roma, til mindre enn 60 innbygger per km2 i provinsen Rieti (2008 est.).

Er du på jakt etter fritidsbolig i Lazio? Bruk søkemenyen eller kartet til venstre og søk på fritidsboliger som gårdshus, villaer og leiligheter i Lazio.

Casa Bel Sole - Italiaspesialisten

Les mer om regionene Toscana , Umbria , Abruzzo , Lazio og Campania.

 

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria