Meny
Søk

Abruzzo

Abruzzo er en fjellrik region som ligger på østsiden av Italia, ut mot Adriaterhavet, nesten på høyde med Roma. Regionen er relativt ukjent for skandinavere og andre tilreisende. Når man ser på hva Abruzzo har å tilby, tror vi det kun er et spørsmål om tid før folk får opp øyene for denne delen av Italia. Abruzzo kan skryte av en nærmeste uendelig, bred sandstrand mot Adriaterhavet og er i tillegg den region i Italia hvor livsstil og tradisjoner har endret seg minst de siste århundrer.

Abruzzo rommer koselige og historiske landsbyer og byer som Pescara, L’Aquila, Teramo og Chieti. Regionen har flere gamle, interessante kloster, blant annet i den flotte Aternodalen, ca 12 km fra Abruzzos hovedby L'Aquila. I innlandet finner vi fjell og flere nasjonalparker med tett skog, blomsterenger, golde høyfjellsplatåer og snødekte topper. Abruzzos har også svært gode alpinbakker og nasjonalparker som bl.a. Gran Sasso som  er et populært reise- og utfluktsmål for fjellklatrere, turgåere og andre naturinteresserte. Langs kysten ligger badebyer som Vasto, Silvi Marina, Giulianova, Pineto og Martinsicuro på rekke og rad. Som Toscana har også Abruzzo bølgende bakker og åser, før landskapet glir over i åpne sletter ved kysten.

Foruten sandstrendene og naturen, som kan minne mye om Norges varierte natur, er kanskje noe av det beste med Abruzzo stillheten og fraværet av de store ansamlinger av turister. I Abruzzo føler man virkelig at man er i Italia, og når strendene fylles, spesielt i august måned, er det først og fremst av italienske familier. 

Det er også verdt å merke seg at Abruzzo stadig får mer og mer oppmerksomhet for sin vinproduksjon. Det har de siste årene kommet stadig flere viner i toppklassen fra regionen. Abruzzos nærheten til Roma (2,5t med bil), konkurransedyktige priser på eiendom samt de brede og nærmest uendelige strendene gjør regionen til et svært attraktivt sted å kjøpe bolig.

Leter du etter fritidseiendom i Abruzzo? Bruk søkemenyen eller kartet til venstre og søk på fritidsboliger som gårdshus, villaer og leiligheter i Abruzzo.

Casa Bel Sole - Italiaspesialisten

 

Les mer om regionene Toscana , Umbria , Abruzzo , Lazio og Campania.

 

 

 

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria