Meny
Søk

Marche

Marche er en vakker region som ligger ved Adriaterhavskysten, cirka midt i Italia. Regionen grenser til lilleputtstaten San Marino og regionen Emilia Romagna i nord, til Toscana og Umbria i vest og til Lazio og Abruzzo i sør. Marche er som Abruzzo-regionen relativt uoppdaget av skandinavere og andre tilreisende. Når man ser på hva både Marche tilbyr, tror vi det kun er et spørsmål om tid før folk får opp øyene for denne delen av Italia. I mellomtiden er boligprisene lave i forhold til, for eksempel, boligprisene i Toscana og Lazio.
I Marche finner du først og fremst koselige småbyer, historiske severdigheter, storslått natur, et fabelaktig kjøkken og en kyst som byr på flotte sandstrender og klipper. Marche er også kjent for sine imponerende trøffeldaler, som er en fantastisk opplevelse for enhver gourmet eller naturelsker. Trøffeldalene er også et godt utgangspunkt for å oppleve noen av Marches klassiske byer og landsbyer. Regionens to naturparker inviterer til vandre- og sykkelturer blant små byer, innsjøen Lago di Pilato og åpen, fredfylt natur.
Innlandets store som små byer og landsbyer byr på spennende severdigheter og en god og autentisk stemning. Byene San Leon, Gradara, Macerata og Ascoli Piceno har imponerende festningsverk og andre minnesmerker fra middelaldren. Byen Urbino er en vakker renessanseby, hvis historiske senter står på UNESCOS Verdensarvliste. I Urbino finner du også en av Italias beste samlinger av renessansekunst og et fantastisk renessansepalass. Byen Loreto tiltrekker seg årlig tusenvis av pilegrimer som besøker Santa Casa (Det hellige hus) hvor mange mener Jomfru Maria en gang bodde.
Ved kysten finner vi blant annet de hyggelige kystbyene Pesaro og Fano. Pesaro er det største badestedet i Marche med mange restauranter og hoteller, mens Fano er en mindre fiskelandsby som også har et populært strandområde nord for byen.
Marches hovedby heter Ancona, og er en av Italias mest levende havnebyer. Ancona har både vært bebodd av grekere og romere og var i middelalderen er svært viktig havn. Bombing under 2, verdenskrig samt et jordskjelv i 1972 ødela mange av byen historiske minnesmerker. Ancona har internasjonal flyplass med flyforbindelse til blant annet Tyskland og Storbritannia.

Leter du etter fritidsbolig i Marche? Bruk søkemenyen eller kartet til venstre og søk på fritidsboliger som gårdshus, villaer og leiligheter i Marche.

Casa Bel Sole - Italiaspesialisten

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria