Meny
Søk

Historiske eiendommer i Italia

Mange av våre villaer og tradisjonelle gårdshus er historiske eiendommer, og flere av våre leiligheter ligger i historiske eiendommer. Dette er hus med sjel og en del av den italienske historie.
Våre historiske eiendommer finner du blant annet i Città della Pieve, Cetona, Fabro, San Casciano di Bagni, Asciano, Montalcino, Sarteano og Radicofani.
Du finner flere historiske eiendommer i Umbria ved å søke spesielt etter dette i alle regionene eller gå direkte til listen over historiske eiendommer i Umbria og Toscana.

Villaer og gårdshusVåre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for flere spennende løsninger. På tomten er det ofte svømmebasseng og store uteplasser, oliven- og ulike frukttrær.

Våre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for flere spennende løsninger. På tomten er det ofte svømmebasseng og store uteplasser, oliven- og ulike frukttrær.

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria