Meny
Søk

Kjøpe Bolig i Italia

Hvorfor kjøpe eiendom i Italia?

 • Et stort og variert utvalg boliger
 • Veletablert og populært område, stabilt marked
 • Italia har en lovgivning har et lovverk som beskytter kjøper
 • Italia er EU-medlem
 • Et velfungerende og stabilt samfunn
 • Jevnt over svært god infrastruktur
 • Behagelig Middelhavsklima
 • Livsstilsområde

Våre boliger i Italia
Du finner våre italienske boliger per i dag i Toscana, Umbria, Lazio, Abruzzo og Campania, men vi har også tidvis boliger i andre deler av landet. Bruk søkemenyen til venstre for å se våre eiendommer i Italia.

Finner du ikke det du søker her på nettsiden, eller kanskje du rett og slett ikke har tid eller mulighet til å lete selv, ja da ringer du oss eller fyller ut skjemaet på Husjegerservice. Vi finner da et knippe med eiendommer som passer det du ønsker og presenterer dem for deg. I prosessen med å velge ut og inspisere eiendommer følger vi deg, og kan fortsette å gjøre det i den grad du ønsker det når det gjelder introduksjon til området, innredning og andre praktiske ting i forbindelse med kjøpet og overtagelsen.

Les mer om kjøpsprosessen
 

 

Livsstil Italia

Kjøpsprosessen

Når du har bestemt deg for noen eiendommer som du ønsker å se nærmere på, kontakter du oss, og prosessen som følger foregår vanligvis slik:               

 1. Du forteller oss hvilke boliger du vil se og hvilke datoer som det passer for deg å reise til Italia. Vi tar kontakt med de ulike huseiere og avtaler tid for visning. Hvis eiendommene du ønsker å se ligger langt fra hverandre rekker du nok ikke å se mer enn to eiendommer per dag. Hvis boligene ligger nærmere hverandre kan du rekke å se opp til fem boliger på en dag. Vi anbefaler at du tar deg god tid til å se de enkelte eiendommer, går rundt og prøver å få en følelse av hvordan det vil være å bo her, notere deg fordeler og ulemper ved stedet osv. Hvis du overhodet ikke liker en eiendom, sier du fra, så slipper vi å bruke tid på noe som ikke blir aktuelt.

  Etter endt visning ønsker du kanskje å se en eller to eiendommer en gang til. Vi anbefaler også at du ser og går rundt i området hvor boligen/-e ligger, det har jo også betydning for hvordan du vil trives her. Ut fra dette kan visningsturen fort ta 3-4 dager. 

  Du bestiller og betaler selv din visningstur til Italia. Vi anbefaler et hotell som ligger passende til i forhold til boligene du skal se, og vi er også behjelpelig med å foreslå rimelige flybilletter og bilutleie. 
   

 2. Når du har bestemt deg for en eiendom du vil kjøpe, lager vi det som kalles Proposta d'Acquisto (”Kjøpstilbud”) som inneholder:

  - Den pris du tilbyr for boligen

  - Alle betingelser for kjøpet

  - Dato for den Foreløpige kontrakt

  - Dato for den Endelige kontrakt 

  Du signerer kjøpstilbudet og det framlegges selger som også skal signere. Skulle selger ikke være enig i prisen, skriver han/hun sin pris i et vedlegg til Kjøpstilbudet. Kjøpstilbudet går så fram og tilbake mellom kjøper og selger inntil dere har blitt enig om en pris for boligen. 

 3. Når kjøpstilbudet er endelig betaler du et depositum, vanligvis €5000, til selger innen 10 dager.  

 4. Det som kalles Il Compromesso (”Foreløpig Kontrakt”) skrives, vanligvis innen en måned etter at kjøpstilbudet er signert. Du betaler nå 20-30 % av boligens totalpris1

 5. Det som kalles Atto di Compravendita (”Endelige Kontakt”) skrives og signeres vanligvis innen 4 måneder etter at den foreløpige kontrakt er signert. Det utestående beløp betales nå til selger1

1) Alle beløp betales med italienske banksjekker, utstedt av en italiensk bank. Vi hjelper deg med å åpne en italiensk bankkonto og til å få et “Codice Fiscale” (skattenummer) etter at kjøpstilbudet er signert. Prosentandelene du betaler ved den Foreløpige kontrakt kan variere og tidsrammene er som regel fleksible, men dette er ting som vil være spesifisert i kjøpskontrakten som signeres i begynnelsen av prosessen. 

Vi anbefaler alle våre kunder å benytte en uavhengig advokat (helst en ekspert på italiensk eiendomsrett) til å gå gjennom alle dokumenter rundt kjøpet, helt fra kjøpstilbudet. Selv om vi samler inn alle juridiske dokumenter før vi publiserer noen av våre eiendommer til salgs (hvis ikke annet står i boligbeskrivelsen), mener vi at et boligkjøp er så viktig at det fortjener en uavhengig kvalitetssjekk.  

Har du noen spørsmål til ovenstående, vennligst ring eller skriv oss, vi er her for å  hjelpe deg!

Våre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for fl...
Våre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for fl...
Foretrekker du leilighet framfor hus? Er du blant dem som ikke har tid eller lyst til å drive med hagearbeid og jevnlig vedlikehold av din bolig, ja da skal du kanskje heller se etter en leilighet n...
Foretrekker du leilighet framfor hus? Er du blant dem som ikke har tid eller lyst til å drive med hagearbeid og jevnlig vedlikehold av din bolig, ja da skal du kanskje heller se etter en leilighet n...
Mange av våre villaer og tradisjonelle gårdshus er historiske eiendommer, og flere av våre leiligheter ligger i historiske eiendommer. Dette er hus med sjel og en del av den italienske historie. Vå...
Mange av våre villaer og tradisjonelle gårdshus er historiske eiendommer, og flere av våre leiligheter ligger i historiske eiendommer. Dette er hus med sjel og en del av den italienske historie. Vå...

Villaer og gårdshusVåre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for flere spennende løsninger. På tomten er det ofte svømmebasseng og store uteplasser, oliven- og ulike frukttrær.

Våre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for flere spennende løsninger. På tomten er det ofte svømmebasseng og store uteplasser, oliven- og ulike frukttrær.

Kjøp bolig i Italia

Type
Region
Provins
Boligareal
Pris (EUR)

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria