Casa bel Sole

NORSK | DANSK | ENGLISH

Kjøpe eller leie bolig i Italia – spør Italiaspesialisten Casa Bel Sole

Casa Bel Sole har spesialisert seg på eiendom i Italia. Gode råd, basert på kunnskap og mange års erfaring, er kjernen i et godt og solid eiendomskjøp. Casa Bel Sole er et profesjonelt og velrenommert eiendomsformidler firma med inngående kunnskap om Italia, italiensk kultur, språk og eiendomsmarked. Vi setter kvalitet og service i sentrum når vi søker etter boliger som er skreddersydd dine ønsker – enten du ønsker å kjøpe eiendom eller å leie feriehus.

Per i dag tilbyr vi et stort utvalg av eiendommer i flere prisklasser i bl.a. Toscana, Umbria, Lazio, Abruzzo, Campania og Comosjøen i Lombardia. Vi vil i fremtiden også tilby boliger i andre fylker. Velg mellom hus, tradisjonelle villaer og gårdshus, leiligheter og historiske eiendommer.

Italiaspesialisten Casa Bel Sole - vi finner din drømmebolig!


Villaer og gårdshus i Italia

Våre villaer og gårdshus ligger idyllisk og avskjermet til på store tomter, med flott utsikt over det omkringliggende landskap. Noen gårdshus består av flere bygninger og åpner dermed opp for flere spennende løsninger. På tomten er det ofte svømmebasseng og store uteplasser, oliven- og ulike frukttrær.

 

  

 

Kjøp bolig i Italia

Form Kjøp Leie
Type
Region
Provins
Ref.nr
Boligareal Min: Max:
Pris (EUR) Min: Max:

De viste priser er kun boligpriser og omfatter ikke skatter, avgifter og honorar, noe som utgjør ca. 8-12% av boligprisen.

 
Search For Property in Italy by Region

Campania Lazio Tuscany Umbria Abruzzo Piemonte Lombardia Fruili Marche Molise Puglia Calabria Sicilia Sardinia Liguria

Tilbake til toppen
Hjem | Lenker | Personvern | Nettkart  | 

casabelsole@casabelsole.no (+47) 95755490
© Casa Bel Sole 2007-2021 | ditt hjem i Italia

 
Utviklet av Bysant AS